ponedeljek, 21. februar 2011

Finci z NOVIM CIMROM?! by 24/7 :)ur

Lepo pozdravljeni














Kot je v naši navadi smo tudi tokrat pozabili na naš blogg, ker se nam ne ljubi več iskati izgovorov vam tokrat priznamo, da se nam ga ni dalo napisati saj smo snemali naš film :) zato so se po več urnih pogajanjih za okroglo mizo dogovorili, davam lahko razkijemo in pokažemo le slabše kvalitete slik ali videa.... to pa zato, ker so stari izrazili željo oz. nas vedno bolj sprašujejo zakaj ne objavimo slik in da imajo le naši kolegi stalno objavljene...


























Kaj smo počeli v nedeljo..nič


Odšli smo v center ter malo zapravljali in se zabavali skupaj z našimi finskimi sošolci in sošolkami












































Ponedeljek...



Zaspano a zabavno ter kratko :) tako bi lahko opisali naš ponedeljek. zakaj?






Ko smo prišli v šolo smo bili dve uri na pouku nato pa smo se odpravili skupaj z sošolcom mikko-tom do dveh razglednih stolpov, tradicionalne savne ter za zabaviščnega parka kjer je 3tji razgledni stolp, kipa je bil žal zaprt zaradi tehničnih težavvendar pa smo zato videli planetari in pa vodni park..ker pa smo se odločili, da bomo to obiskali skupaj z našim novim cimrom smo zato z obiskom malo počakali. seveda boste vse to lahko videli skupaj z nšim videom in nič prej :P :)






Skratka ponedeljek nam je minil kar precej zelo hitro




Torek.... Dan D ali dan ko dobimo novega sostanovalca za par dni








Ker nam je profesor povedal, da za danes nima kakšnih večjih namenov glede učenja (saj bodo sošolci delali na drugih področjih )smo se zato odločili, da jaz in Andreja ostaneva doma ter malo pospraviva in greva v trgovino med tem ko se bo Žane veesno priključil skupini, v upanju da se bo sonček le prikazal pa bomo odšli nazaj v mesto ter posnli še nekaj zanimivih del oz. stvari o Finski.Nato pa moramo do 6stih oz. 7 dmih priti nazaj saj naj bi takrat 1x prišel novi cimer in že veste kdo je to??!? xD :):):)



Sreda


V Sredo bomo na preizkušnji jaz saj me čaka snemanje in editing pesmi za naš video spot.Andrej in Žane pa bosta seveda posnela še doggajanje znotraj šole in naš odlični Finland team:) nato pa se bomo po vsej vrjetnosti odpravili po ogledih oz. nakupih za naše najdražje... tako da bo še en dan ko bomo imeli veliko za videti in se zabavati kar seeda pomeni, da ostaja opcija (pozabi blogg pojdi spat) hehehe nene saj čim bo možno se bomo seveda javili in poročali kako nam gre :)













Vreme:


za 1x smo imeli le včeraj sonce vendar mraz :S samo -25°C v nedeljo je zopet snežilo in pihalo





Ostalo:



Imamo se zelo fajn vsi smo zdravi in vse to...vendar smo rahlo slabe volje saj se čas odhoda bliža iz ure v uro iz dneva v dan mi se imamo pa fajn in lepo :( :/ vendar vsaka lepa zgodba se mora končati oz.



Use kar prid to odide vse kar hodi to zaide
sam to kar ti ej dano to ostane ne izgine
tekočina izhlapi občutek se pozabi
človek te zapusti material se obrabi
edino kar ostane so nepozabni spomini

slike, ki te spremljajo skoz lajf ne previdni ..... =)






seveda pa kot rečeno posnetek iz hokejske tekme in posnetek njihove dvorane...











Ni komentarjev: