sreda, 09. februar 2011

Priprave na 3-tedensko praktično izobraževanje na Finskem

Tervetulleita

Ker smo včeraj pozabili napisati sporočilo (vendar lahko to opravičmo s tem da smo si že ogledali 3 muzeje: Spy,Media in Art Museum) :):):)

  1. Spy museum

  1. Media museum (kjer smo videli prve animacije,telefone,foto aparate, TV studio itd..)


  1. Art Museum (kjer so bile razstaljene slike znane Finske fotografinje in pa življenja nekega moškega od rojstva do smrt
    Za danes pa smo se odločili da bomo obiskali mjuzikl Show Must Go On (kjer igra skoraj, da pravi Freddy Mercury legenda Queenov.Ogled je bil vse kakor vreden svoje vstopnice saj smo lahko videli čisto vse saj smo sedeli točno nad odrom. Dvorana je prečudovita in si jo v sloveniji lahko le želimo, da bi imeli kaj takega... posnetki in slike bodo še objavlene naknadno).


Vreme:Kar se tiče vremena, danes se je za hip posijalo sonce a seveda (-15°C).Šola: V šoli trenutno obronavajo CSS in pa Dreamweaver tako da praktično ponavljamo in obujamo spomine na 2gi letnik J


Zanimivost: no prav zagotovo se vam bo čudno zdelo, da finci pri vsakem kosilu pijejo mleko ne gledena to kaj je za kosilo (rezanci z bolonezom + solata+(SLO: Voda,sok,..) (Fin:Mleko, redko ker da pije sok).Tako to je za danes use lepe pozdrave v toplo slovenijo oz.

Joten se on mukava käyttää nyt lämpimiä terveisiä Sloveniasta ;)


Andreja,Žane, Gregs