četrtek, 9. februar 2012

4. dan

Heeei!:)

Prišlo je 5. jutro našega bivanja na Švedskem. Mitja je moral kot ponavadi zgodaj v studio 1, Andraž in Katarina pa sta odšla v šolo po še zadnje napotke za začetek WRCja. Ko smo prišli domov smo si pripravili kosilo in dodobra najedli kajti v naslednjih dneh nam bo to prišlo še kako prav. Andraž in Katarina sta nato začela pripravljati svoje nahrbtnike in topla oblačila, ter se odpravila proti glavni avtobusni postaji, kjer sta se z avtobusom odpeljala do stadiona kjer se je odvijala prva etapa letošnjega WRCja na Švedskem. Za konec prilagamo še nekaj fotografij.








Lp, Andraž, Katarina, Mitja

http://katixsupersonic.blogspot.com
/http://www.martinsek-foto.eu/

2 komentarja:

vjanez pravi ...

Moram priznati, da s veseljem pričakujem vaša poročila in fotografije. Mogoče bi namesto naključno izbranih motivov naredili serijo fotografij po različnih temah, kot npr: 'Obrazi Karlstada', 'Arhitektura Karlstada', ali serije fotografij kakšnih lokalnih posebnosti, hrane, prevoza, zabave, navad, športov, ki se razlikujejo od slovenskih in bi bile zanimive za nas. Mogoče poudarite podobnosti in razlike s katerimi se srečujete...
lp
vj

Katarina Veselič pravi ...

Hvala za vaš predlog, ki ga bomo seveda zagotovo upoštevali. Najprej sva se z Andražem odločila, da bova vsak dan objavila le nekaj naključno izbranih fotografij, kasneje pa bova ves zbran material sestavila v smiselno celoto.
LP iz mrzlega Karlstada :)