sobota, 5. marec 2016

18. ja 19. paev

Tere!

Joj kako se že bliža odhod. Tu je že četrtek! Imeli sva naporen, a zanimiv dan v šoli, kjer sva nadaljevali svoje projekte. Naredili sva slikovne grafe za popito količino piva in kave v večih državah. Dokončali sva še najine odtise iz pleksi stekla in imeli sva še zadnjo uro risanja miškov. Popoldne sva začeli že kar malo pakirati in se pripravljati na odhod. Zvečer pa je prispel že profesor Krumpak. Bili sva ga zelo veseli, saj sva lahko končno z nekom govorili v slovenščini. Odšli smo v center mesta na pijačo.




Petek pa je zadnji dan šole in poleg zadnjih učnih ur sva se morali še posloviti od učiteljev in koordinatorke. Profesorju sva poleg šole razkazali še muzej tiska v katerem sva preživeli večino časa. Po kosilu pa je Polona ostala še malo v muzeju saj je morala dokončati še zadnjo beležko. Popoldne pa so sledili še zadnji nakupi, pakiranje in zapiranje nabito polnih in najbrž pretežkih kovčkov.
Ker sva krožnike, ki sva si jih sposodili v šoli že vrnili smo se zvečer odpravili v Italjansko restavracijo na zelo dobre pice in kasneje še na odlične tortice (zato, da bo spomin na Estonijo še slajši). :D


Poslavljanje od mesta


Jutri pa domov! Načrtujemo odhod v jutranjih urah z vlakom do Tallina in nato še ogled pomorskega tehničnega muzeja.

Kmalu ne več začasni Estonki Zala in Polona :)

Ni komentarjev: