petek, 13. maj 2016

Petek 13

Pozdrav, lahko bi tudi rekli dobro jutro.

Izgleda, da smo na pisanje čisto pozabili. Ampak ne bodite jezni na nas, saj je bil vendar petek 13 in vsi vemo, da gre takrat vse narobe. Dan smo pričeli z obiskom Paragona kjer smo prejeli nadalnja navodila ter priznanje, ki potrjuje našo tritedensko prakso, ki je že skoraj končana. Kasneje smo se seveda sestali z šolskim računalničarjem, ki se je na poti do našega stanovanja izgubil, prvv nezgoda.

Ko smo se le našli in opravili z kosilom smo dobili idejo, da bi se odpravili na plažo v Golden Bay. Ampak dva od naših vitezov, Aleks in Viktor, sta se potepala po Valeti nato pa se odpravila na, ne boste verjeli, Golden Bay plažo. To seveda nebi bil problem če bi se fanta spomnila to sporočiti preostalim vitezom, ki pa so na avtobus čakali ure in ure. Druga nezgoda.

Ampak tu ni pomoči, promet na malti je še zmeraj kar precejšna zmeda. In ,ko smo vitezi končno prispeli na plažo Aleksa in Viktorja ni bilo možno najti nikjer, saj sta fanta pozabila kopalke in se odločila, da se bosta vrnila ponje, namesto da bi preprosto kontaktirala sostanovalce. Torej bi lahko temu rekli tretja nezgoda.

Seveda, ker je bil dan sončen in topel smo ostali kar se da pozitivni, in vseeno uživali. Celo okopali smo se. In naj vam povem, da bi vodi rekli "mrzla" bi vam lagali. Bilo je bolj kot, da smo se kopali v vodah kjer se je potopil titanik.

Ampak obstaja pa še pozitivna plat. Namreč, Laura je bila zopet pridna in je posnela kar nekaj fotografij in posnetkov, ki jih bomo vstavili kasneje saj jih nebi želel buditi ob tako zgodnji uri.

Čez približno eno uro, naj bi se naši vitezi prebudili in se zopet odpravili na še zadnjo pustolovščino preden zapustimo ta prelep otok.

Za slike in videe pa še malo potrpite, jih bomo že dodali takoj ko bo to le možno. Imate pa zato daljši blog :)

Lep pozdrav, se slišimo naslednjič.


1 komentar:

vjanez pravi ...

Torej, danes pakirate in se poslavljate z Malto. Imeli ste se odlično in preživeli nepoabne dneve. Sečno pot nazaj vam želim.