četrtek, 13. november 2014

12. DAN

MERĦBA

"Kdor jezika špara, kruha strada." — Mi ga danes nismo šparali!

Torej, Malta v naslednjih dneh gostuje veliki mednarodni dogodek, izbor za Pesem Evrovizije za otroke. Letos se bo izbora prvič udeležila tudi predstavnica Slovenije, 12 letna Ula Ložar iz Ljubljane.
Iz radovednosti kako poteka takšen velik medijski dogodek in iz želje, da bi lahko podprli tako mlado in talentirano pevko smo se odločili,  da se bomo dogodka udeležili.  Do sklepa smo prišli malce pozno, saj je bilo večina kart že razprodanih,  za tiste, ki pa so bile še na voljo pa bi za nakup potrebovali kreditno kartico. V upanju na rešitev in po pregledovanju facebook strani pevke, smo prišli na idejo, da jo kontaktiramo  in jo povprašamo, če je še kje možno kupiti vstopnice - eh, saj itak nebo odgovorila!
Odgovorila nam je, da nam je zagotovila 4 vstopnice ter, da se naj za prevzem obrnemo na njenega glasbenega producenta Raaya.

Dobili smo se v njihovem luksuznem hotelu s petimi zvezdicami, spoznali smo Ulo, Raaya in še nekaj članov Slovenske delegacije. Bili so zelo prijazni in gostoljubni, po pogovoru so nam podarili karte in nam zaželeli prijeten ogled. Seveda pa je beseda nanesla tudi na naša morebitna sodelovanja ...


 Ula med intervjujem.



 
Čavčav,
Luka, Žan, Patricija in Maja

Ni komentarjev: