torek, 13. januar 2015

2. DAN - München

V ponedeljek se nam je sola zacela ob 8:00 (kar priporocamo tudi SMGS). Na zacetku smo spoznali profesorje strokovnih predmetov in profesorja Mikko Rossi-ja iz Finske, ki se je predstavil s svojo solo. Med drugim je pokazal tudi ta video:


Tudi nasa sola je bila predstavljena iz strani nasega profesorja. Kljub pomankanju podnapisov je predstavil video Prekucnjen nered, katerega je kasneje moral pokazati tudi drugemu razredu, saj jim je bil zelo vsec. Nato smo si skupaj z mentorjem Dirkom Hundom ogledali prostore njihove sole, vse od fotografskega studia pa do graficnega predela sole. Nato smo odsli nazaj v ucilnico, kjer smo se po dolgem cakanju koncno lahko povezali na wifi, ceprav samo preko njihovih racunalnikov.



Po pogovoru s starsi smo dobili nalogo, ki jo moramo izpolniti do ponedeljka. Ta naloga je predstavitev nase sole. Pouk je trajal do 12:45 nakar smo se odlocili, da gremo na lov za wifijem. Nasa zrtev je bil Starbucks. Iskali smo ga kar dolgo, a na koncu smo ga vseeno nasli. Ob cetrti uri smo bili zmenjeni s profesorjem. Iz prej razkosnih sob so me poslali na cisto drugo stran. Imam cimra. Moja soba je primerne velikosti. Tanja in Anja imata majhno sobo. Ker s sobami nismo bili zadovoljni smo jih kmalu zapustili ter se ponovno odpravili na sprehod po Münchnu.


Lp
Tanja, Anja in JAN

foto: Anja Simcic

1 komentar:

vjanez pravi ...

:)Lep pozdrav za Mikka Rossija, če ga boste spet srečali.