petek, 6. maj 2016

Kampiranje/Postanek

Okej. Zdravo! :)

Danes je petek, kar pomeni, da se lahko končno sprostimo po napornem tednu.

Po tem ko smo končali s službami smo se vsak napotili v svojo smer. Ker Aleksa, Viktorja in Mateota še nismo videli po končanem delu, bom opisala naše popoldne.

Luka, Diana in Laura smo se, po tem ko je Laura končala z delom, dobili v Pachevillu. Ponavadi se ljudje odpravijo tja zvečer, v diskoteke in bare. Mi smo danes odšli tja z drugim razlogom.

Sprehodili smo se skozi mesto, nakupili smo tudi nekaj spominkov, kajti brez tega ne gre. Ustavili smo se še v Tattoo studiu, potem pa smo šli na kavo. Kasneje smo se odpravili še v McDonald (saj je to najcenejša hrana tam, ne ker nam bi bil tako blazno všeč). Med sprehodom do McDonalda pa smo našli kip, ki smo ga tako dolgo iskali in je bil v bistvu tudi povod, da se odpravimo v Pacheville.

Kip sploh ni kip. Je most, ki ima na vsaki strani dve veliki steni oblikovani tako, da lahko preberemo besedo LOVE. To je nekaj takšnega kot Mesarski most v Ljubljani, saj je na tem mostu tudi ogromno ključavnic! Nismo zasledili imena mostu, tako da ga bom kar poimenovala Ljubezenski most.

Love Bridge

PacheVille


Okoli 10 zvečer smo se odpravili domov, sedaj pa pišem blog.

Lep pozdrav

Vitezi.