petek, 29. januar 2010

Zadnji dan :(

Žioo!
No pa samo dočakali še zadnji dan našega bivanja na Finskem. Zjutraj smo vso sposojeno opremo odnesli nazaj v šolo ter pričeli še z zadnjimi popravki našega videa. Brina in Samo sta naredila naslovnico za ovitek DVDja, jaz ter Andreja pa sva zmontirali še zadnje stvari. Po kosilu sem odšla malo po mestu ter nakupila nekaj stvari za sošolce. V spomin smo vsem razvili skupinsko sliko v papirnatem okvirju z našo zahvalo ter podpisi, za tiste z katerimi smo se najbolj zastopili pa smo pripravili še nekaj več. Po šoli smo se s sošolci dobili pri nas v stanovanju ter imeli poslovilno zabavo. Na koncu je bilo vzdušje zelo turobno, saj smo se pričeli zavedati, da se z nekaterim vidimo zadnjič. Nisem si mislila, da se bomo tako dobro razumeli ter da bom lahko v teh treh tednih spletla takšne prijateljske vezi.

Tako video je dokončan, mislim da smo zelo dobro zastopali in predstavili Slovenijo in se veliko naučili o sebi ter seveda našem poklicu. Ta izkušnja je bila ena boljših, ki sem jih doživela in "našo Finlandijo" si bom zapomnila forever!

P.S: Rakastan sinua, ja kiitos kaikille teille koskaan unohda taivas --> Sara, Senja, Mira, Marjo, Arina, Jusa, Joona, Niia, Maiju, Auli, Marika, Katri, Merina, Minttu !

Kristina


Ni komentarjev: