četrtek, 28. april 2016

Bojevanje se nadaljuje :)

Živjo!

Čeprav smo, kot Malteški vitezi, zmagali že dve bitki, bojevanju še ni konca. Imamo dobro taktiko; ni predaje do konca.

Na ta sončen četrtek, se je za nas dan začel okoli sedmih zjutraj. Na prevoz z Malteškimi avtobusi smo do zdaj že navajeni in tako s tem nimamo težav. Najdaljšo pot do službe pa imata Aleks in Diana, vendar se ne pritožujeta, saj imata službo toliko boljšo. Njune naloge vsebujejo predvsem dobro posnete slike vasice in animatorjev, ki jih potem urejata za promoviranje Popeye Village-a. Kmalu bosta pričela s snemanjem kratkega videa tega 'fun parka'.

Popeye Village

Panorama in razgled na Popeye Village.

Obala v Popeye Villagu.

Popeye Village in predstava, ki poteka vsak dan.

Naš 'house mom', Luka, ki nam vedno pospravlja in skrbi za nas, pa v Photoshopu ustvarja postavitev spletne strani za dobrodelno organizacijo. Poleg njegovega talenta pri grafičnem oblikovanju, pa moramo pohvaliti, kako z njim sploh ne potrebujemo čistilke.

Laura in Mateo pa se tudi ne predata, čeprav imata v službi veliko dela. Ustvarjata v Photoshopu, Ilustratorju in Sony Vegasu. Danes sta montirala izredno sejo. Pokazali bi vam njune izdelke, pa jih ne smemo objaviti v javnosti.

Zvečer pa, ko ste vi še vedno premišljevali zakaj konec aprila pada sneg, smo mi odšli posnet Mateov zaključni film (za predmet ISZ). Skupaj s sostanovalecem iz Nizozemske ter profesorico Ivo Molek smo se sprehodili do cerkve Marije Assunte, saj oba nastopata v filmu. Vsebina filma pa naj zaenkrat ostane skrivnost. ;)

V kratkem pa pričakujte kratek opis o našemu zelo zanimivemu sostanovalcu.

Si pišemo,

vaši najljubši, Malteški vitezi.