ponedeljek, 25. april 2016

Trznica & 'FREJ' dan :)

Zdravo!

Danes smo se zbudili šele okrog 8h zjutraj, ker smo imeli samo eno nalogo napovedano za današnji dan. Ob 9h smo se odpravili do headquartersov Paragona, kjer smo se pomenili o osnovnih pravilih bivanja na Malti, o naših delovnih mestih in tudi, kam bi lahko odšli med prostim časom.

Po sestanku smo se odpravili domov, nekateri pa na Tržnico. Nekaj malega o tržnici: Stojnice so postavljene ena ob drugi, sadje je zraven prodajalca čevljev, ki pa stoji poleg nekoga, ki prodaja makarone. Ja! :) Malta je mali urejeni kaos :)
Nakupili smo nekaj osnovnih stvari, da preživimo drugi dan, jogurte, testenine, jagode, (midva (Laura in Viktor) sva končno kupila "papuče"!).

Kasneje smo se odpravili na plažo Mellieha Bay. Preobrazili smo se v Sand man-e, Zakaj se sprasujete? Ker je pihalo z 57,41200 km/h na PEŠČENI plaži. Ja, izzivamo usodo. Polni peska smo se odpravili proti Popeye Village-u in si ga ogledali.

Mellieha Bay
Popeye Village
Ko smo prišli domov smo si vzeli kratek počitek, potem pa smo se odpravili v šoping. Ne ta 'prijeten' šoping, ampak tisti, pri katerem nosiš 7 zavitkov WC papirja čez Malto. Nakupili smo vse kar smo rabili in se zelo, zelo otovorjeni vračali domov. Kar nekaj časa. 

"Kako bomo to spravl v dva ruzaka?"
Sedaj smo doma in se stiskamo za računalnikom ter pišemo blog. Za vas.

Upam da uživate ob našem pisanju vsaj pol tok, kolikor mi uživamo na Malti. :)

Se slišimo jutri. :)



Malteški vitezi 101.

Ni komentarjev: