torek, 26. april 2016

Malteški vitezi v boj :)

Pozdravljeni!

Naš tretji dan na Malti se je pričel z navdušenjem nad prihajajočim delovnim dnevom. Prva sta na delo odšla Aleks in Diana, ob osmih zjutraj, ko so nekateri še spali. Odpravila sta se na drugi del otoka, v že sončen Popeye Village. Tam sta se spoznala z njunim mentorjem, ki jima je dal nadaljne napotke za delo. Njuna naloga za ta dan je bila, da posnameta vibrantne slike vasice. Delo sta hitro opravila in se še pred ostalimi vrnila nazaj v apartma.

Delavno mesto Diane in Aleksa. 
Popeye Village
Naslednji je od doma odšel Luka, v San Gwann. Tam je spoznal mentorja in skupaj sta že isti dan začela oblikovati prvo podobo spletne strani. Pravi, da mu je delo zelo všeč, prav tako pisarna in sodelavci. Domov je prispel zadnji, okoli šeste ure zvečer.

Četrti po vrsti se je na delo odpravil Viktor, na delovno mesto oddaljeno deset minut od apartmaja. Prvi vtisi o tiskarni so zelo dobri, pravi da je tiskal že prvi dan in da je kolektiv zelo usklajen. Tiskarna v kateri dela je ena največjih na Malti.

Zadnja pa sta ob enajstih odšla na delo Laura in Mateo, prav tako kot Luka v San Gwann. Da sta našla sedež podjetja sta potrebovala skoraj dve uri, saj delovno mesto sploh nima naslova. Mentor jima je predstavil projekt na katerem dela in skupaj so se lotili ustvarjanja. Projekt je za odprto konferenco ministra, priljubljenega med prebivalci Malte. Ker je enemu od njiju zmanjkalo baterije na računalniku, sta odšla domov. Sedaj dokončujeta projekt.

Prvi delovni dan je bil vsem v vzpodbudo in veselimo se naslednjega dne.

Večer pa smo preživeli v družbi študentov iz Amsterdama, ki so nam spekli "zelo okusne" palačinke. ;)


Sončni pozdravi z Malte, od Malteških do Slovenskih vitezov!

2 komentarja:

vjanez pravi ...

Soper, da vse poteka v redu... :)

Unknown pravi ...

Uživam ob branju Vašega bloga .... upam, da uživate tudi vi ! :)