četrtek, 28. november 2019

Estonija 18. in 19. dan

Pozdravljeni :)

Včeraj sva končala dva izdelka pri risanju, danes pa nama je spet odpadla ura. Napaka je bila pravzaprav v najinem urniku, saj tistega učitelja ta dan sploh ni bilo v šoli saj ob četrtkih nima pouka.

Do zdaj so nama odpadle ure že štirikrat. Pravzaprav sem se jih veselila, ampak vsaj vsaj kaj koristnega počela ta čas. Danes so nama za eno uro posodili prenosnike in sva vsaj malo delala na svojih projektih.

Jutri se dobiva s profesorjem Klausom. Skupaj bomo šli še do Ave, da prevzameva certifikate. Prav tako se morava posloviti od Kristim, Kalli, Ave in vseh najinih prijateljev, ki sva jih pridobila tukaj.

S sabo bova v Slovenijo prinesla celo nekaj spominkov, med njimi tudi Kalev čokolade. To je estonska znamka čokolade in je naravnost odlična.

To je tudi najina zadnja noč v Tartuju. Jutri gremo v Tallinn, kjer bomo preživeli en dan. Tukaj sva sicer mislila iti na prižig lučk, ampak jih bodo verjetno prižgali tudi v Tallinnu.

Jutri naju pa še čaka zadnja ura risanja in zadnji dan v Tartu Kunstikool. Tu pa se bo najino nabiranje znanja v Estoniji končalo, vsaj kar se tiče področja šole :)

Ni komentarjev: