petek, 6. november 2015

XIII. dan

Merħba!

Za nami je že trinajsti dan. In pravzaprav ni ne nesrečna trinajstica. Kajti za večino je bil to kar sproščujoč in predvsem zanimiv dan.

Anja in Luka sta imela zanimivo dopoldne: "Želela sva do službe. A očitno sva bila midva danes žrtvi sindroma: avtobus. Sprva sva zamudila en avtobus, nato dvakrat odšla v napačno smer, na koncu pa sva povedala mentorju, ki nama je samo dejal, da imava prosti dan. Prav zato sva si vzela dan počitka. Bila doma ter v tandemu gledala filme. Pa saj je bilo zanimivo!"

Maša pa je uživala v zanimivih ter posebnih zasebnih trenutkih: "Imeli smo nosečniško fotografiranje, nosečnice tik pred porodom. Lokacija je bila peščena plaža, po pesku smo hodili bosi, kar je povzročilo da sem nato prišla tudi kar bosa domov. V fotografiji si poglejte, kako nam je vreme godilo k razpoloženju za fotografiranje takega dogodka."


"Mati" Dolores pa je imela zelo pomembno snemanje: "Snemali smo mislim da v prostorih ministrstva Malte, v centru glavnega mesta, Vallette, kjer so bili izjemno opremljeni prostori. Noro dobro opremljene pisarne, v katerih bi zagotovo z veseljem delala tudi sama. Po koncu službe pa sem morala ugotoviti, kje točno se nahajam. Hodila sem po dolgih ulicah, stopnicah, ki jim ni bilo ne konca ne kraja. Presodite sami, kako sem preživela službeni dan."


Dela popolnoma prosta pa sta bila Ajda in "fotr" Nejc. "Počivala sva, kajti "mati" nam je ponoči skuhala kosilo, tako da sva bila malce prosta. Na nama so bile le še palačinke."

Po prihodu vseh domov, pa smo se odločili, da gremo malce na kratek izlet, vsak v svojo smer. Ajda in "mati" sta odšli na sprehod ob obali, "fotr" Nejc pa je šel malce po fotografirat obmorske znamenitosti. Malce več si lahko predstavljate po priloženih fotografijah.


Zvečer, po večerji, pa smo se odločili, da v pravem vzdušju petkovega večera, ter za dober konec trinajstega večera, odidemo na skupen sprehod po mestu. In bilo je zanimivo. Poletno.

Lepo Vas pozdravljamo v oddaljeno Slovenijo,
Ajda, Anja, Luka, Maša, Nejc in Dolores

Ni komentarjev: