sreda, 11. november 2015

XVIII. dan

Merħba!

Za nami je že osemnajsti dan. Dan, ko je bila dela posta cela družinica, kajti na vrsti je bil zaključni sestanek na agenciji, ki nam je pomagala priti do zanesljivih delodajalcev, kjer smo delali, ter do stanovanja, kjer smo živeli.

Prav zato smo po dolgem času preživeli skupinski, družinski dan. Dan, pol doživetij: "Opoldne smo odšli do prostorov agencije Paragon Europe, kjer naj bi imeli zaključno srečanje; pred odhodom domov. A nismo ravno prepričani, da je bilo to pravzaprav to. Kajti sedeli smo Na stopnicah, na trenutke govorili z zelooo zaposlenimi predavatelji oziroma gospodično, ki je vodila naše zaključno srečanje.- Kljub njihovi neorganiziranosti, pa smo tam opravili dokaj hitro, ter nato lahko odšli na skupen izlet. Z avtobusi smo tavali do Crafts Village ter si tu ogledali Mdina glass, steklo, eno od pomembnejših zanimivosti na otoku. Cene, barve, umetnine. Oja, to nas je zagotovo navdušilo! Po ogledu tega, smo se počasi vrnili do doma. Lahko si tudi skozi fotografije, ki so priložene, predstavljati kako in kaj smo preživljali današnji dan. uživali smo."


To pa ni bil celotni naš dan; ko smo se vrnili domov, smo pospravljali, malce kuhali, popolnoma smo se zagrebli za dejstvo, da nas pride obiskati "stara mama". Komaj čakamo, da spozna otok.

Danes smo malce manj zgovorni, kajti vsi smo bili ves čas skupaj in tako preživeli skupi dan. Jutri bomo zagotovo zopet bolj.

Lepo Vas pozdravljamo v oddaljeno Slovenijo,
Ajda, Anja, Luka, Maša, Nejc in Dolores

Ni komentarjev: