sobota, 28. januar 2017

Hvala bogu za podaljšani vikend. V četrtek popoldan smo s profesorjem Juho dorekle načrte za naslednji teden. Delo bo potekalo malenkost drugače, saj dijake in profesorje čaka pomembna prireditev, vseeno pa ostanemo z istim razredom, kar nas zelo osrečuje.
Po pouku smo s sošolci obiskale zanimivo razstavo lučk. Vstopili smo v temno sobo, kjer so s projektorji prikazovali lučke, ki so simbolizirale naraščujočo populacijo Finske. Res zanimiv način prikazovanja nekega naravnega procesa.
Petokovo dopoldne smo namenile nakupovanju, kasneje pa smo pomagale pripraviti zabavo presenečenja za našega sošolca, ki je nedavno dopolnil 19 let. Zabava je bila odlična, saj smo imele priložnost spoznati veliko novih ljudi in stkati se več prijateljskih vezi.
Danes smo začele z načrtovanjem avanture v Helsinke, naša cimra Katja pa se je kar sama od sebe lotila čiščenja stanovanja.
Zvečer smo odšle še na kratek sprehod, s katerim večkrat zaključimo te kratke dneve na Finskem. Komaj čakamo nov teden, nove izkušnje in še več druženja, v glavi pa že donijo misli na vrnitev domov. Čas, prosimo ustavi se!
Pozdravčki iz severa! Ana, Julija in Neža :)


Ni komentarjev: