petek, 11. november 2016

13. poglavje, SLOVENIJA JE ZMAGALA!!!!

Ojjj! (Ana in Špela)
No pa bom najprej začela s pojasnilom, zakaj včeraj ni bilo bloga. No, tisi, ki je bil zadolžen za blog(Erik) se je odpravil ven, pozno prišel domov in bil prelen, da bi napisal blog. Kaj več tu ni dodati. Upam da bo kmalu vas obvestil z njegovim potekom dneva.

No pa začnimo spet pri meni(Ana). Zjutraj smo vstali in bla bla bla. Koga to sploh še zanima. Kot vsak dan smo odšli v službo. Kako presenetljivo! :)

Danes nisem imela prav veliko dela, saj sem večino opravila že v preteklih dneh. Na slike, ki sem jih že uredila, sem morala dodati še cene izdelkov, saj bodo slike objavljene na njihovem facebooku, saj bodo uporabljene za promocijo socialnih omrežij. Nato so vsi razen mene, mentorice Nicole in še enega praktikanta iz Italije, odšli domov. Ker je v pisarni postala res čista tišina smo med delom skupaj malo poklepetali. Ko sva mentorici pokazala najino delo, sva obla lahko odšla domov. In to kar že ob 14.30! Kar eno uro in pol prej. :) 

Doma me je že čakala Špela s kosilom, saj je delala od doma. Kar hitro sva pojedli, se napravili in odšle na avtobus. V Valletti sva čakale avtobus številko 56 vsaj eno uro, nato pa izvedele, da je šofer na prejšnjem avtobusu ponesreči zamenjal številko na 54 namesto na 56. A po njihovih reakcijah, se je to zdela res vsakdanja nezgoda. Končno smo našli nov avtobus in že smo bile na poti proti Mdini. Ampak le kam sva se odpravile? 

Na avtobusni postaji v Qaliju smo izstopile iz avtobusa, in se s številnimi navijači odpravile na nacionalni nogometni stadion na Malti.





Ogledale smo si tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2018 v Rusiji. Slovenija vs. Malta. Seveda smo zmagali. Vzdušnje na tekmi je bilo res neopisno, in čeprav nisva prav ljubitelici nogometa, sva zelo uživali.

Po napornem dnevu sva okoli 00.30 prispeli domov, zdaj piševa tale blog in zraven malo dremava. Hehe :).

Za danes bo to vse,

Najboljših 5 Maltežanov! :)

1 komentar:

vjanez pravi ...

Super. Zavidamo vam. Upali smo, da vas bomo videli na TV. lep pozdav na Malto