ponedeljek, 14. november 2016

16. POGLAVJE (Špela)

Že 16.?? Pa nam res hitro minevajo dnevi na tej topli Malti...
No in ker je spet teden na okoli, sem spet jaz na vrsti da opišem svoj dan :)

Po tako napornem vikendu so naše budilke danes res slabo opravile svojo dolžnost. Zaspali smo. Pa smo vseeno v rekordnem času navlekli nase nekaj, spakirali računalnike in ujeli pravi avtobus. Na Maltežki promet smo se že do dobra navadili.

Bodi na avtobusni 20 minut prej, pa še vedno obstaja možnost da si ga že zamudil. Če v dobre pol ure še vedno ni nič, to vrjetno pomeni da čakaš že na naslednjega, kar lahko traja še dodatne pol ure.

No, na delo sem nekako prišla točno, pa mojega mentorja še vedno ni bilo tam (ja, tudi on se vozi z avtobusom). Ko je prišel, mi je dal nekaj slik, da jih uredim v Photoshopu, nato pa sem pregledovala animacijo za otroke, ki jo je naredil, in si pisala napake, da jih je nakoncu odpravil.

Po malici mi je bilo malo dolgčas, zato sta me dva zaposlena vprašala če jima pomagam pripraviti sceno za snemanje nekega techno komada. Sledilo je beljenje sten, zbijanje lesa, čečkanje, puljenje žebljev, vrtanje... in moram reči da je bilo rees zabavno, zato sem tudi ostala dlje :p Ko sem iz sebe nekako zdrgnila večji del barve za steno in les, sem se okrog 6ih odpravila proti domu.

Kot sem se že malo navadila, sem spet prišla domov zadnja. Dobra stran tega je, da je "kosilo" že skuhano. No in danes so me čakale palačinke :) Res sem se razveselila :D (niso makaroni!!) Večer smo utrujeni preživeli kar doma. :)

No in ker je v našem stanovanju postalo ža precej tiho, je čas da se tudi jaz počasi odpravim v posteljo.

Pozdrave v mrzlo Slovenijo (in Estonijo)!!

Najboljših 5 Maltežanov!!

Ni komentarjev: