torek, 8. november 2016

10. Poglavje, Produktiven dan

10. Poglavje - PRODUKTIVEN DAN (Luka)

Po napornem delovnem ponedeljku je sledil torek. Zjutri smo vsi vsatali in nekaj pojedli, nato pa je vsak po svoje odšel na delo. Seveda kot vedno sem se jaz prvi odpravil na delo. Ko sem prišel v Valetto da bi prestopil na drugi avtobus, ga ni bilo zato se je moje čakanje zavleklo v 1 uro, dokler ni prišel naslednji. Tako sem na srečo po kratki vožnji, saj ni bilo pretirane gužve prispel na delo nekaj čez 9h.

Nadeljeval sem z montiratanjem videa poroke, ki sem ga že začel prejšni teden. 
No da povem na kratko: menotorica mi je priložila potrebno gradivo, ki pa sta bila dva posentka dolga 1 uro in oba posneta z dveh različnih kotov. Prvo sem začel z obrezevajnem videjov tako da se ni videlo tresljajev. 
To mi je vzelo kar nekaj časa, a sem na koncu kmalu dobil celoten film v katerem se dva posnetko idealno prekrivata s sinhroniziranim zvokom. Kmalu je sledilo tudi najzabavnejšo delo: izbiranje muzike, ki najbolj ustreza poročni temi, izbral sem inštrumintal piana, ki je še bolj popestril to poroko in čustva.

Po končanem izdelku sem video vsem pokazal, bil jim je všeč zato sem dobil nekakšno novo motivacijo za delo za prihodnjost, predvsem pa v naslednih dneh moje prakse.:)

Moral sem oditi malo prej iz dela zato sem moral kupiti novo tedensko karto za avtobus, saj mi je prejšna potekla.
Kmalu sem prišel domov, kjer smo spekli pice. Ko smo se usi dobro najedli, saj smo bili kar lačni po celem dnevu, sva z Erikom odšla v glavno mesto Valetta in tam raziskovala ter se slikala prečudovit razgled Slieme. Ker je bilo že pozno, saj se morava prištimati za naslednji sva odšla proti domu...

Razgled v daljavo Slieme
Lep pozdrav in nočko vsem :)

NAJBOLJŠIH 5 MALTEŽANOV!!