sreda, 24. februar 2016

Dan 11, 12, 13 Švedska

Naš delovnik z manjšimi moderaijami poteka približno enako kot prejšne dni.

Zgodnje vstajanje, dolgi delovniki ter različne nove zadolžitve nas spremljajo iz dneva v dan. Spoznavanje Švedske kulture na gre kar dobro od rok, saj iz dneva v dan pridobivamo več znanja o švedski kulturi ter o njihovih "čudnih" navadah.

V sredo smo si vzeli čas za večerni kino, ogled Deadpoola. Film je izpolnil naša pričakovanja in vsi bi si ga šli pogledat še enkrat. O filmu, med filmom, po filmu smo tudi debatirali o "medijski" strani filma, zgradba, zgodbarstvo, filmografija.

Četrtek, petek smo pa svoje možgane predali delu in končali projekt za italijanske dijak, kateri so imeli prvi teden predstavitve. Z montažo je bilo kar dosti dela, saj sva z Borom imela le posnetke predstavitev, ne pa tudi končanih projektov dijakov, zato sva morala "ščarati" nekaj gledlivega in materiala, ki nama je bil na voljo (nepripravljenost Švedov pred predstavitvami).



Seveda pa smo si vzeli tudi nekaj časa za mestno fotografiranje (ne dovolj~a vse kar je bilo na voljo (vseh 25 minut (med potjo domov))), iz česar smo dobili nekaj dobrih fotografij (blog bo posodobljen še danes (mudi se nam z dodatnim delom (popravljanje Švedske nepripravljenosti) (fotografije))).


Delovni del tedna smo zaključili uspešno in komaj čakamo na še tretji teden, katerega bomo izkoristili kakor se le da, da bomo odšli domov z v eni roki vse naše izdelke v drugi roki pa vso našo opremo.

Writen by Matija Okepek

MBM peace out!

Ni komentarjev: