četrtek, 18. februar 2016

Dan 7,8 ŠVEDSKA - prvi vikend

Prvi vikend je minl bol v lezecem polozaju saj smo bili vsi izcrpani od vsakodnevnega 7-20 delavnika seveda smo tudi med prostim casom morali montirati in modelirati da ne bomo zamudili rokov za oddajo. v soboto smo sli do vecjega supermarketa (a.k.a BTC CityPark) kjer smo videli da, ni res da so Svedi drazji od nas, celo obratno cenejsi so in to ne za malo. naredili smo malo vecji nakup (ponavad se na poti proti domu ustavimo v trgovini da si kupimo hrano za vecerjo) saj smo kupili za soboto, nedeljo in ponedeljek. naredili smo si domače hamburgerje (zdravo verzijo z veliko solate in paradižnika) za v nedeljo pa pizze ki jo jemo medtem ko pišemo blog.


nedelja je pretekla v znamenju lezanja saj smo bili vsi totalno uniceni, saj so svedi celo noc razgrajali ker je bilo konec rallya in v nasem hotelu so bili WRC officials, takoda zjutraj ko smo stopili iz sobe je bilo kot da bi stopil v apokalipticvni hodnik(piksne, flase, deke, skatle pic, se kaksen sved bi se nasel). skratka za neprespano nocjo sledi prespan dan tako da od vikenda nismo imeli prav nic drugega kot sprehod okoli hotela ,da smo se nadihali svezega zraka, ter perfektno kosilo ki smo si ga spekli. ne vemo kaj pisati drugega ker drugega nismo počeli čez vikend, kot jedli in spali. 



Upam da nebo problemov s tem blogom ceprav pisemo to kar so nam rekli naj spustimo ampak drugega se nam v teh dveh dneh ni zgodilo. gremo pa zgodaj spat saj jutri spet odrinemo od doma nekaj cez 7, bor in jaz imava jutri na sporedu Mednarodno šolsko konferenco katero morava dokumentirati (foto + video) Matija T. pa nadaljuje kjer je v petek končal.

Čez vikend smo si vzeli manjši oddah od fotoaparatov (zgornje slike so narejene s telefoni). MBM out! Peace

Ni komentarjev: