sobota, 13. februar 2016

Day 4 ŠVEDSKA

Dan 4 ni nic drugacen kot dan 3 saj sva z Matijo O. nadaljevala z dokumentacijo muzeja. Mogoce se sprasujete zakaj dokumentirava muzej? Muzej je del sole na kateri delamo. Ja sola na kateri smo ima MUZEJ! 



Imajo okoli 200 nagacenih zivali ... tudi tiste ki so ze izumrle ali so zelo zelo ogrozene saj je zbirka res stara. imajo pa tudi okoli 1000 razlocnih rastlin. midva pa morava posneti celotno zbirko zivali saj jo pa podiranju zgradbe sole verjetno ne bodo preselili v novo poslopje. nevem kako vam kaj vec opisati saj sva bila cel dan zaprta v tej zbirki tako kot vceraj in verjetno tudi jutri. Matija T. pa je svojo skico ze zacel spreminjati v delujoc 3D model. 



V naso pisarno smo prispeli ze ob 7.30 zjutraj kar je 1 uro preden se zacne njihov pouk, odsli pa smo nekaj cez 7 zvecer kar je 3 ure prej kot uceraj. kaj vec pa ni za povedati. Aja pa de ne pozabim povedati danes se je zacel Rally Sweden katerega otvoritvene promenade se NE moremo udeleziti saj moramo dokoncati vieo prezentacijo Italianske izmenjave in napisati nase bloge vsi trije smo se zelo veselili te otvoritve a ocitno nam ni bilo dano da jo dozivimo. 



Vsi trije mocno upamo da se nam bo uspelo udeleziti vsaj zaklucne promenade 14.2.. hmmm kaj se da se napisati da se nebom ponavljal in omenjal nase prehrane (kar so sicer kar zanimive pustolovscine) nevem takoda ja. MBM out! Peace!

1 komentar:

vjanez pravi ...

:) cool... samo pozitivno... preričan sem da ste srečali in doživeli ogromno novih stvari, se naučili kakšno švedsko besedo ipd... smao tako naprej